Secutec Logo
Larmöverföring

Välkommen till Säkerhet i Första Klass: Godkänd Larmöverföring för Ditt Larmsystem

När det kommer till att skydda ditt hem eller företag är godkänd larmöverföring avgörande för att säkerställa snabb och tillförlitlig kommunikation mellan ditt larmsystem och centrala övervakningsstationer. Vi erbjuder en förstklassig lösning för larmöverföring, godkänd och certifierad för att möta de högsta säkerhetsstandarderna.

Fördelar med Vår Godkända Larmöverföring:

1. Snabb Respons:Vår godkända larmöverföring säkerställer en blixtsnabb kommunikation med övervakningscentraler, vilket minimerar reaktionstiden vid larmhändelser.

2. Säker Dataöverföring:Vi använder avancerade krypteringsmetoder för att garantera att din larminformation överförs säkert och konfidentiellt, vilket eliminerar risken för obehörig åtkomst.

3. Kontinuerlig Övervakning:Vår larmöverföring är konstant övervakad för att säkerställa att din larminformation når fram varje gång, oavsett omständigheterna.

Våra Godkända Larmöverföringsalternativ:

1. IP-baserad Överföring:Använd modern teknik för att överföra larmdata via internet, vilket ger snabb och pålitlig överföring i realtid.

2. GSM/GPRS-Alternativ:För säkerhet även vid eventuella nätverksproblem erbjuder vi larmöverföring via GSM/GPRS-nätverk, vilket ger redundans och kontinuerlig anslutning.

3. Trådlös Kommunikation:Eliminera krångel med kablar genom trådlös larmöverföring, vilket ger en flexibel och effektiv lösning.

Säkerhetscertifiering och Kompatibilitet:

Vår godkända larmöverföring är certifierad och följer de senaste branschstandarderna för säkerhet. Dessutom är våra system kompatibla med en mängd olika larmsystem för att möta varje kunds unika behov.

Professionell Installation och Support:

Vårt erfarna team av tekniker står till tjänst för att installera och konfigurera din godkända larmöverföring och ger kontinuerlig support för att säkerställa optimal prestanda.

Kontakta Oss För Trygg Larmöverföring:

Skydda ditt hem eller företag med vår godkända larmöverföring. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och upptäck hur vi kan skräddarsy en lösning som passar dig perfekt. Med oss får du en trygg och pålitlig larmöverföring som du kan lita på.

LarmklassKrav enligt SSF 114:3
LK1: Larmkommunikation inbrott SP2/DP25 tim felrapporteringstid en väg, 25 tim/50 tim felrapporteringstid två vägar.
LK2: Larmkommunikation inbrott SP4/DP23 min felrapporteringstid en väg, 30 min/25 tim felrapporteringstid två vägar.
LK3: Larmkommunikation inbrott SP5/DP390 sek felrapporteringstid en väg, 3 min/25 tim felrapporteringstid två vägar.
LK4: Larmkommunikation inbrott DP490 sek/5 tim felrapporteringstid två vägar.
Secutec Logo